Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g37g219kcal7.7g2.4g19.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 58g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)97g253kcal25.3g1.5g16.5g0g
Leivinjauhe 4.9g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli37g26kcal3.5g1.5g0.7g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g24g27kcal4.4g0.5g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g37g78kcal9.1g0.8g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1376kcal113.6g18.8g91.2g0.6g
Valittu annoskoko313g688kcal56.8g9.4g45.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g344kcal28.4g4.7g22.8g0.2g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104