Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria134g194kcal21.5g3.4g9.9g0g
Parsakaali brokkoli 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g118kcal8g0g9.2g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g34g22kcal0.5g1.3g1.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%17g39kcal4.9g0.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g832kcal77.6g13.4g49.6g4.2g
Valittu annoskoko313g416kcal38.8g6.7g24.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal19.4g3.4g12.4g1.1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311