Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä9g2.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Munakoiso, tuore27g4.9kcal0.1g0.8g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Nakki, Popsi viitonen54g128kcal6g1.6g10.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.3g4.8kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g386kcal15.8g28.6g22g4g
Valittu annoskoko312g193kcal7.9g14.3g11g2g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal4g7.2g5.5g1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344