Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai61g214kcal7.3g43.5g1.3g1.8g
Sokeri 60g244kcal0g60g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.7g21kcal1g0.6g1.2g1.7g
Voi 35g256kcal0.4g0.1g28.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)47g26kcal4g2.4g0.1g0g
Pätkis, 18g25g125kcal0.9g15.5g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.9g0.1g4g0g
Taloussuklaa, Fazer24g121kcal0.9g13.2g7.1g1.2g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2314kcal39.2g275g116.8g9.4g
Valittu annoskoko313g1157kcal19.6g137.5g58.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g579kcal9.8g68.8g29.2g2.4g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319