Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.5g24kcal0g0g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kanaliemi rainbow 1 L151g75kcal6g1.5g6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)30g18kcal0.3g1.4g1.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.3g2kcal0g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L26g13kcal1g0.3g1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g338kcal18.8g16.2g23.6g4.6g
Valittu annoskoko313g169kcal9.4g8.1g11.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal4.7g4.1g5.9g1.2g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563