Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 103g79kcal1.9g16g0.2g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 26g5.9kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g21kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g260kcal6.4g35.8g8.4g3.6g
Valittu annoskoko313g130kcal3.2g17.9g4.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal1.6g9g2.1g0.9g
Arvot/100g100g42kcal1g5.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615