Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g24g78kcal12.1g7.3g0.1g1.3g
Tumma makarooni (Torino)120g420kcal19.2g76.8g3.1g7.2g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 39g13kcal1.2g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Ketsuppi, Felix7g6.3kcal0.1g1.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.9g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1272kcal77.8g183.2g23.4g19.8g
Valittu annoskoko312g636kcal38.9g91.6g11.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna156g318kcal19.5g45.8g5.9g5g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162138