Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g102g61kcal3.8g7.5g2g0g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 35g110kcal3.7g20.9g0.8g1.9g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Tonnikala vedessä 77g80kcal17.2g0g1.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g26g67kcal7.7g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g846kcal82.6g60.2g30g3.8g
Valittu annoskoko313g423kcal41.3g30.1g15g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal20.7g15.1g7.5g1g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933