Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g61g18kcal2.8g1.2g0.2g1g
Broilerifilee, marinoimaton61g65kcal14.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Maito, Kevyt92g42kcal2.9g4.4g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa31g92kcal7g0g7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g30kcal3.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g577kcal66.4g14.6g27.6g3.2g
Valittu annoskoko313g289kcal33.2g7.3g13.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g144kcal16.6g3.7g6.9g0.8g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555