Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.7g0g14g0g
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g26g69kcal7.1g0g4.5g0g
Cashewpähkinä 18g101kcal3.5g3.3g8.1g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g88g105kcal3g3.2g8.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1136kcal81.4g17.8g81.6g3g
Valittu annoskoko313g568kcal40.7g8.9g40.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g284kcal20.4g4.5g20.4g0.8g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853