Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g127g98kcal2.9g0.6g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)127g108kcal1.3g4.4g8.9g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 5.1g19kcal0g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g479kcal10g15.8g40.6g2g
Valittu annoskoko312g240kcal5g7.9g20.3g1g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal2.5g4g10.2g0.5g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147