Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl88g26kcal4g1.7g0.3g1.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)35g95kcal10.5g0g6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g73g110kcal1.2g2.6g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g849kcal75.8g8.6g58g2.8g
Valittu annoskoko312g424kcal37.9g4.3g29g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal19g2.2g14.5g0.7g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667