Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%161g274kcal32.2g0g16.1g0g
Ranskankerma Valio40g113kcal1g1.4g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Flora ruokakerma 15 % 250g34g50kcal0.5g1.2g5g0g
Pekoni Pirkka38g109kcal5.3g0.4g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1113kcal79g9.8g84.6g1.4g
Valittu annoskoko312g556kcal39.5g4.9g42.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g278kcal19.8g2.5g21.2g0.4g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161