Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio82g231kcal2.1g2.9g23.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 78g233kcal1.2g5g23.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 33g6.6kcal0.2g1g0g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro12g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Hunaja 5.4g18kcal0g4.3g0g0g
Sinappi (teollinen)4.1g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0g
Porkkana 21g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Anjovis-filee, 1 kpl25g52kcal2.3g3.5g3.2g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 1.6g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1148kcal14.2g42.8g100.4g5g
Valittu annoskoko312g574kcal7.1g21.4g50.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g287kcal3.6g10.7g25.1g1.3g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171