Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g85g72kcal0.9g15.6g0.3g1.5g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g49g352kcal0g0g39.1g0g
Sokeri 62g253kcal0g62.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g40g58kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g218kcal6.5g44.4g0.8g2.2g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.9kcal0.1g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1932kcal20.8g250.4g85.2g7.4g
Valittu annoskoko312g966kcal10.4g125.2g42.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g483kcal5.2g62.6g21.3g1.9g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468