BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g43kcal0g0g4.7g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Broilerin nahaton rintafilee158g163kcal36.5g0g2.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni79g103kcal2.4g1.6g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g639kcal79g7.4g35g1.2g
Valittu annoskoko313g320kcal39.5g3.7g17.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal19.8g1.9g8.8g0.3g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517