Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa203g35kcal0.8g5.1g1.2g1.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%68g170kcal10.2g2.1g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g7.5g22kcal0.7g1.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g470kcal24.2g20.2g33g4g
Valittu annoskoko313g235kcal12.1g10.1g16.5g2g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal6.1g5.1g8.3g1g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175