Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha69g115kcal13.2g0g6.9g0g
Pepperoni light, Snellman26g64kcal7g0g3.2g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)42g145kcal4.2g29.1g1.1g2.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.6g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 173g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g653kcal49.2g59g22.4g5.2g
Valittu annoskoko312g327kcal24.6g29.5g11.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal12.3g14.8g5.6g1.3g
Arvot/100g100g105kcal7.9g9.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168712