Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti78g220kcal2.7g4.4g21.2g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g16g25kcal1.3g0.6g2g0g
Paprika punainen 73g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)27g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g118g153kcal12.9g1.8g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g855kcal35.8g23.4g68.4g3.4g
Valittu annoskoko312g427kcal17.9g11.7g34.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g214kcal9g5.9g17.1g0.9g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310