Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 70g53kcal1.3g10.8g0.1g0.7g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g81g138kcal16.3g0g8.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.2g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g1.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g428kcal36.2g27.2g18.2g3.4g
Valittu annoskoko313g214kcal18.1g13.6g9.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g107kcal9.1g6.8g4.6g0.9g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593