Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 37g50kcal0.9g11.1g0.1g0.3g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g110g77kcal5.4g13.2g0.8g0g
Soijakastike 3.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)104g78kcal18.7g0.5g1g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g49g47kcal9.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g581kcal69.8g51.2g13.2g1g
Valittu annoskoko313g291kcal34.9g25.6g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal17.5g12.8g3.3g0.3g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560