Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g170g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.8g6.5kcal0.1g1.2g0g0g
Oliiviöljy 34g300kcal0g0g34g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g17g44kcal6.5g0.1g2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g17g4.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g815kcal17g22.2g73.2g7.2g
Valittu annoskoko313g408kcal8.5g11.1g36.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g204kcal4.3g5.6g18.3g1.8g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.6g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499