Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse34g250kcal0g0g27.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g301kcal9g61.5g1.1g3.1g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.4g0g0g
Mustikka metsä- 61g27kcal0.3g3.9g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1735kcal28g247g66g10.2g
Valittu annoskoko313g867kcal14g123.5g33g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g434kcal7g61.8g16.5g2.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644