Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)162g186kcal9.5g22.6g6.6g5g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g67g90kcal14.6g0g3.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora10g14kcal0.2g0.3g1.4g0g
Sinappi 3.8g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 7.6g24kcal0.3g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g689kcal49.6g47.6g33.4g10.4g
Valittu annoskoko313g344kcal24.8g23.8g16.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g172kcal12.4g11.9g8.4g2.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860