Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi94g116kcal2.8g31.3g0.6g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g48g69kcal6.1g0.1g5g0g
Margariini 80% keskiarvo31g222kcal0.1g0.1g25g0g
Perunajauhot,rainbow63g203kcal0.1g50.6g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1801kcal22.8g301.2g61.8g3.2g
Valittu annoskoko313g900kcal11.4g150.6g30.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g450kcal5.7g75.3g15.5g0.8g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901