Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus134g40kcal2.7g6.7g0.4g4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)134g149kcal30.8g0g2.7g0g
Juusto, Valio arkijuusto27g88kcal7.2g0g6.4g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Soijakastike 10g5.8kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g708kcal82.4g15.2g35g8g
Valittu annoskoko312g354kcal41.2g7.6g17.5g4g
Annoskoko puolitettuna156g177kcal20.6g3.8g8.8g2g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890