Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g52g183kcal9.4g30.9g2g3.1g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl73g85kcal16g0g2.3g0g
Pekoni (Dulano)33g84kcal5.9g1g6.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g52g11kcal0.7g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 66g22kcal2g3.2g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.3g9kcal0g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g926kcal70.2g75.6g36.6g7g
Valittu annoskoko313g463kcal35.1g37.8g18.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g232kcal17.6g18.9g9.2g1.8g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360