Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 89g648kcal1.1g0.4g72.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 123g170kcal15.3g0.4g12g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g89g428kcal6.3g46.4g24.1g0g
Hermesetas-jauhe4.5g13kcal0.1g2.5g0g1.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen6.7g24kcal3.3g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2565kcal52.2g104.2g217.6g5.4g
Valittu annoskoko313g1283kcal26.1g52.1g108.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g641kcal13.1g26.1g54.4g1.4g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038