Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g171g390kcal32.5g0g29.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu6.4g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)21g79kcal3g15.5g0.5g0.9g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g43g13kcal0.4g2.4g0.3g0.6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 39g88kcal1.9g6.8g5.4g2.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste32g116kcal9.3g0.5g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1379kcal94.4g51g89.2g7.4g
Valittu annoskoko312g690kcal47.2g25.5g44.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g345kcal23.6g12.8g22.3g1.9g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308