Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 65g149kcal12.4g0g11.1g0g
Tomaattimurska 131g38kcal0.7g6.9g0.3g2.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä41g17kcal0.6g3.3g0.1g1.2g
Keittojuurekset, apetit41g11kcal0.4g2g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g25g3.2kcal0.1g0.5g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.6g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g506kcal29g26.6g30.4g9.2g
Valittu annoskoko313g253kcal14.5g13.3g15.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal7.3g6.7g7.6g2.3g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.3g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175345