Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai130g480kcal6.5g41.5g32.5g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Mozzarella light49g78kcal9.7g0.2g4.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow16g29kcal0.1g0.9g2.8g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g27g5.4kcal0.2g1g0.1g1.6g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl10g52kcal0.5g0.3g5.5g0.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g16g47kcal5.4g0g2.8g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g16g26kcal1.3g0.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1456kcal48g92.6g100.6g10.6g
Valittu annoskoko312g728kcal24g46.3g50.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna156g364kcal12g23.2g25.2g2.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.8g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787