Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 7.2g22kcal0g5.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g60g36kcal0.6g2.7g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 5.3g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Parsa 240g37kcal3.1g2.9g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g222kcal8.4g23.2g8.2g7.4g
Valittu annoskoko313g111kcal4.2g11.6g4.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g56kcal2.1g5.8g2.1g1.9g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894