Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g77g218kcal3.5g24.2g11.6g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g46g9kcal0.3g1.8g0.1g0.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g46g81kcal11.5g0.2g4.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow31g55kcal0.2g1.8g5.2g0g
Pesto Rosso, Barilla15g51kcal0.6g1.8g4.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen77g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Basilika, tuore4.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g15g45kcal5.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g952kcal43.6g65.8g56.8g12.2g
Valittu annoskoko313g476kcal21.8g32.9g28.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g238kcal10.9g16.5g14.2g3.1g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058