Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Hunaja 8.6g29kcal0g7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g29g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g8g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 29g65kcal4g0.5g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 101g154kcal19.4g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g572kcal49g20.6g32g1.2g
Valittu annoskoko312g286kcal24.5g10.3g16g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal12.3g5.2g8g0.3g
Arvot/100g100g92kcal7.8g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258