Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Margariini 60%, keskiarvo 28g151kcal0.1g0.1g17g0g
Juusto, keskiarvo 57g198kcal14.2g0.1g15.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 57g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.8g0.1g4.8g0g
Tonnikala öljyssä 42g81kcal11.5g0g3.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 45g47kcal1.6g8.1g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1375kcal77.2g73.8g84.6g5.2g
Valittu annoskoko313g688kcal38.6g36.9g42.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g344kcal19.3g18.5g21.2g1.3g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453