Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 25g216kcal0g0g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 148g509kcal15.1g103.9g1.8g5.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g116kcal0.1g0.1g13g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.8g2.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sokeri 14g56kcal0g13.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Hiiva 8.2g6.1kcal1.1g0.1g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 41g19kcal1.2g2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1901kcal39.6g241.2g83.6g12g
Valittu annoskoko313g951kcal19.8g120.6g41.8g6g
Annoskoko puolitettuna156g475kcal9.9g60.3g20.9g3g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070