Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio147g96kcal14.7g6.2g0.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 47g20kcal4.6g0.2g0g0g
Mansikka 118g55kcal0.6g9.9g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g341kcal39.8g32.6g1.2g4.4g
Valittu annoskoko313g171kcal19.9g16.3g0.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal10g8.2g0.3g1.1g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191