Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 49g85kcal3.7g1.1g7.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 49g162kcal1g1.5g17.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki62g34kcal5.2g3.1g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi49g221kcal3.2g29.5g10.3g1.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton20g142kcal0g0g15.7g0g
Mangosose, Piltti62g37kcal0.2g9.2g0.2g0.6g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.1kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1543kcal29.2g130.6g101.8g4.2g
Valittu annoskoko313g772kcal14.6g65.3g50.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g386kcal7.3g32.7g25.5g1.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199