Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g77g50kcal8.4g3.2g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g123g42kcal0.2g8.7g0.4g2.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 18g62kcal0g15g0g0.3g
Kerma, ruoka 15% Flora31g46kcal0.5g1.1g4.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.7kcal0.1g1.5g0.1g0g
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rusina 18g54kcal0.5g11.1g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g703kcal26.2g107.4g16.4g8.6g
Valittu annoskoko312g351kcal13.1g53.7g8.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g176kcal6.6g26.9g4.1g2.2g
Arvot/100g100g113kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313