Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 19g65kcal1.3g13.3g0.4g0.7g
Kaali, valkokaali165g35kcal2g5.6g0.3g3.5g
Peurapaisti, käsittelemätön103g103kcal22.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g477kcal52.4g45.8g8.2g9g
Valittu annoskoko313g239kcal26.2g22.9g4.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal13.1g11.5g2.1g2.3g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531