Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 153g60kcal0.7g10.4g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 84g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.9g1.1kcal0.1g0.1g0g1.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g230kcal9.2g2.5g20.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g311kcal0g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1443kcal41g26.6g129.2g11.8g
Valittu annoskoko313g722kcal20.5g13.3g64.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna156g361kcal10.3g6.7g32.3g3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794