Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g48g285kcal10g3.1g25.6g0g
Kookoshiutale 16g105kcal1.3g1g10.2g2.6g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)59g427kcal0.1g0.1g47.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g40g23kcal3.6g2g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)40g49kcal1.3g1.5g4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g12g45kcal0.2g11.1g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Raparperi 71g24kcal0.5g3.9g0.1g1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2g6.5kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2004kcal41.2g48.8g180.6g7.6g
Valittu annoskoko313g1002kcal20.6g24.4g90.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g501kcal10.3g12.2g45.2g1.9g
Arvot/100g100g321kcal6.6g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904