Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g243kcal27.8g0g14.6g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g110g31kcal1.2g5.6g0.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g37g128kcal2.6g7.3g9.9g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g7.3g30kcal0.5g0.1g2.1g0g
Ketsuppi, Felix3.7g3.3kcal0g0.8g0g0g
Salsa medium (Rainbow)9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g873kcal64.4g28.4g53.8g0.2g
Valittu annoskoko312g437kcal32.2g14.2g26.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g218kcal16.1g7.1g13.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006