Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 162g231kcal20.3g0.5g16.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Voi 10g75kcal0.1g0g8.4g0g
Hunaja 7.4g24kcal0g6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g37g133kcal10.3g0.7g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g980kcal62.6g25.8g70.2g4.8g
Valittu annoskoko313g490kcal31.3g12.9g35.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g245kcal15.7g6.5g17.6g1.2g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318