Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g19g101kcal0g0.1g11.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen66g22kcal2.2g3.2g0g0g
Raparperi, tuore94g29kcal0.7g5.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1235kcal23.6g217.2g26.8g7.8g
Valittu annoskoko313g617kcal11.8g108.6g13.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g309kcal5.9g54.3g6.7g2g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669