Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g32g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 74g57kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Maissi, pakaste (Spar) 200g10g11kcal0.4g1.9g0.2g0g
Lihapulla 1kpl/15g37g89kcal5.6g3.5g5.6g0.2g
Makaroni, tumma 30g107kcal4g19.6g0.9g1.8g
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Turun sinappi, mieto4g7.5kcal0.2g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g566kcal23.8g79.2g14.6g7g
Valittu annoskoko313g283kcal11.9g39.6g7.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g142kcal6g19.8g3.7g1.8g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735