Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g94g19kcal1.2g2.8g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.6g7.9kcal0.2g0.3g0.6g0g
Katkarapu 63g43kcal9.2g0g0.7g0g
Herne 28g19kcal1.4g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Spagetti 117g384kcal12g77.9g1.3g3.9g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g2.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1032kcal50g167.8g14.2g9.8g
Valittu annoskoko313g516kcal25g83.9g7.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal12.5g42g3.6g2.5g
Arvot/100g100g165kcal8g26.8g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844