Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 98g37kcal1g6.7g0.2g2.4g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 4.6g40kcal0g0g4.5g0g
Paistijauheliha 10%130g221kcal26g0g13g0g
Kasvisliemikuutio 3.6g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Riisi tumma 55g193kcal3.9g39.8g1.3g2.2g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1019kcal62.8g96g39.6g10.4g
Valittu annoskoko313g510kcal31.4g48g19.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g255kcal15.7g24g9.9g2.6g
Arvot/100g100g163kcal10g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327