Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen143g185kcal24.2g2.9g11.7g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK64g103kcal13.5g0.2g57.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)53g45kcal0.5g1.9g3.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g49g29kcal0.2g7.3g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g788kcal76.8g24.6g153.4g1.6g
Valittu annoskoko312g394kcal38.4g12.3g76.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g197kcal19.2g6.2g38.4g0.4g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672