Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)91g73kcal3.1g10.9g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 91g42kcal2.7g4.4g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala55g175kcal8.2g32.3g1.4g5.5g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g11g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g919kcal43.2g97g39.6g11g
Valittu annoskoko313g460kcal21.6g48.5g19.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g230kcal10.8g24.3g9.9g2.8g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979